Basispakket 2014

Ieder jaar verandert er veel binnen het basispakket zo ook in het basispakket 2014. Het basispakket is een belangrijk onderdeel van uw zorgverzekering, het helpt u een keuze te maken tussen welke zorg u vergoed krijgt en waar u een aanvullende zorgverzekering voor nodig dient te hebben.

Het basispakket 2014 is een door de regering samengesteld pakket waaronder alle basisbehoeften vallen die u nodig heeft om te kunnen overleven. Iedere Nederlander is verplicht tot het afsluiten van minimaal het basispakket in zijn / haar zorgverzekering. Het basispakket 2014 is bij iedere zorgverzekering exact hetzelfde, enkel de prijs kan verschillen zo is een zorgverzekeraar die haar zorgverzekering enkel via internet verstrekt goedkoper dan een zorgverzekeraars die dit niet aanbieden.

De exacte inhoud van het basispakket 2014 zal bekend gemaakt worden op “prinsjesdag” ofwel de derde dinsdag van september mits deze niet eerder uitlekt zoals voorgaande jaren. Op deze website houden wij u graag op de hoogte van al het laatste nieuws binnen Nederland op het gebied van het basispakket 2014. Ook zodra alle prijzen bekend zijn van de basispakketten zullen wij deze publiceren op onze website.

Geef een reactie